Ny satsning i våra mediekanaler med ny hemsida och uppdaterade sociala plattformar

Våren 2021 har vi arbetat intensivt med att få på plats en ny hemsida som vi stolt kan lansera inför midsommar. Vi satsar samtidigt på att aktivt uppdatera våra sociala medier via Facebook, Instagram och Linkedin så att våra följare och kunder kan följa våra projekt runt om i landet.

”Den senaste tiden har vi fått bita i några avancerade trädgårdsmiljöer, där vi verkligen fått visa vår spetskompetens inom murar och stenläggning. Vi går med glädje in i sådana arbeten och möter motgångar och problem med ett positivt och engagerat sinne. Detta gör att vi alla inblandade i projekten växer och tillsammans klarar ännu svårare utmaningar i framtiden.”

”Vårt ny inledda partnerskap med FANN har även börjat ge frukt. Vi ser redan att detta samarbete är något som kommer växa och gynna båda bolagen en lång tid framöver. Vi ser fram emot att få jobba mer med FANN!”

”Denna tid på året är vår högsäsong när det gäller avlopp och framför allt dräneringar. Vi har ett hårt pressat tidsschema då orderstocken bara fylls på. Men vi har ett gött sammansvetsat gäng även här som ger järnet och är engagerade i alla projekt som kommer och utförs.”