Om Markbaronen

Tillsammans med våra medarbetare har vi nu många års erfarenhet inom alla typer av markarbeten. Vi arbetar enbart med miljögodkända maskiner och personalen är välutbildad inom miljö och säkerhet. Samtliga av våra anställda har de utbildningar och certifikat som avkrävs av arbetet vi står inför. Med Markbaronen AB ska kunden alltid känna sig vara i trygga händer!

En av Markbaronens röda trådar är att vi ska ha välutbildad personal och vara certifierade för de systemlösningar vi tillhandahåller.

Ett axplock av vad vi är utbildade och certifierade inom:

  • Isodrän enligt icocer-2.
  • Fann VA-Teknik – Auktoriserad Partner.
  • Grävmaskin.
  • Grävlastare.
  • EBR- kabelförläggning.
  • ESA-Instruerad person.
  • Arbete på väg nivå 1.1, 1.2, 1.3 & 2.1, 2.2 (Nivå 1,2 & 3).
  • Heta arbeten.
  • Säkra lyft.

Vårt kontor ligger i Lilla Edet och arbetsområde för våra jobb med villadräneringar, enskilda avlopp och sten- och plattläggningar för privatkunder är främst Västra Götaland och Halland.

Men tack vare vårt breda kontaktnät och nära samarbetspartners kan vi även erbjuda våra tjänster i andra grevskap.

Historien om Markbaronen

2007 stod Jonas Mossudd inför det livsavgörande valet att vad han skulle välja för inriktning på sina fortsatta studier efter högstadiet, maskinintresset var stort så att välja bygg och anläggning kändes som det naturliga valet. En skolgång som gick smärtfritt och var mycket utvecklande.

På Lilla Edets schakt & entreprenad gjordes de tuffa hundåren som lärling.En utvecklade tid som gav en stor respekt för det hantverksmässiga i arbetet samt vördnaden om att alltid vara lyhörd och sätta kundens behov i främsta rum.

Efter gymnasiet föll det sig naturligt att fortsätta utvecklas hos Lilla Edets schakt ett par år till.

Energin och entusiasmen inför yrket hade nu grott till sig så till den graden att Morgans Entreprenad 2012 tog denna sprudlande yngling under sina vingar.

Jonas märkte tidigt att efterfrågan var stor på markarbeten och valde att efter snöröjningsperioden våren 2014 testa sina egna vingar och startar upp sin enskilda firma Mossudds Markservice.

2015 togs nästa stora steg steget att då anställa sin första kollega.

Med nu två utförare så kunde Mossudds Markservice leverera än mer nöjda kunder.

Bollen vad nu i ordentlig rullning och ryktet gick nu mellan gårdar och torp att Mossudds markservice var det självklara och tryggaste alternativet att välja, ”en hederns man som står för vad som avtalats, en sann Baron!”

Markbaronen från Lilla Edet var nu ett spritt namn, så 2018 togs steget att ombilda Mossudds Markservice till Markbaronen AB.

Med sig i bagaget har vi nu våra starka kärnvärden. Kunden först och att det lagda kortet ska ligga.

Det vi lovar, det håller vi!

Våra kunder ska känna att Markbaronen ska vara det självklara valet, både före under och efter arbetet gjorts. Vårt sigill vi sätter på våra jobb är något man ska känna stor stolthet över.