Om Markbaronen

Markbaronen har många års erfarenhet inom alla typer av markarbeten. Vi
arbetar enbart med miljögodkända maskiner och personalen är utbildad inom miljö och säkerhet.

Huvudkontoret ligger i Lilla Edet och vår organisation med ambulerande projektledare och personal möjliggör att vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Våra kärnvärden

Inom Markbaronen har vi några värden som betyder extra mycket för oss. De ligger alltid som riktlinjer för de jobb som vi utför.

Utveckling

Vi följer ständigt utvecklingen bland teknik, utrustning, lagar och regler. Det gör att vi alltid kan tillämpa moderna metoder för varje projekt. För våra anställda ger detta också en glädje i att få fortsätta utvecklas på sitt arbete.

Säkerhetstänk

Trygghet och säkerhet är oerhört viktigt för oss. Vi känner en trygghet i att alltid kunna leverera bra jobb i tid, och som dessutom har utförts på ett säkert sätt. Säkerhetstänket är högt, och att alla våra maskinförare innehar de certifieringar och förarbevis som krävs för vårt arbete är för oss en självklarhet.

Kvalitet

Vi hade inte varit där vi är idag om det inte hade varit för att vi levererar kvalitetssäkrade jobb. Jobb som är utförda av Markbaronen är gjorda för att hålla i generationer. Bra planering, yrkesstolthet och god kommunikation är några av de nycklar som tagit oss hit.

Engagemang

Vårt engagemang lägger vi i första hand på kunden, projektet och det egna teamet, och det speglar av sig i allt som vi gör. Vi har ett genuint intresse för vårt jobb och att vi alla gör allt vi kan för att kunden ska få det som vi har lovat- och framför allt – bli riktigt nöjd med det som vi har utfört.